top of page

Prezentacija priručnika "Film u nastavi"


Na Svetski dan nastavnika, u četvrtak, 5. oktobra sa početkom u 18 časova u prostoru Kulturnog centra Reks (Jevrejska 16) biće održana prezentacija i promocija publikacije „Film u nastavi: priručnik za studente – buduće nastavnike“.

Publikacije je objavljena u izdanju Fonda B92 u okviru pograma „Slobodna zona Junior“, organizacije Čovek u nevolji i Centra za obrazovanje nastavnika (Filozofski fakultet Univerziteta u Beogradu).

Priručnik predstavlja dopunjeno i izmenjeno izdanje priručnika „Dokumentarni film u nastavi“ koji je deo češkog programa Jedan svetu u školama organizacije Čovek u nevolji.

Izdanje priručnika koji će ovom prilikom biti predstavljen nastalo je tokom realizacije predmeta Film u nastavi školske 2016/2017. godine na master programu namenjenom obrazovanju nastavnika i programu celoživotnog učenja Obrazovanje nastavnika predmetne nastave na Filozofskom fakultetu u Beogradu. O priručniku će ovom prilikom govoriti koautori i realizatori predmeta „Film u nastavi“ koji su ujedno i priređivači i koautori izmena i dopuna srpskog izdanja priručnika.

* Priručnik “Film u nastavi: priručnik za studente – buduće nastavnike“ realizovan je u okviru projekta Uvođenje novih pristupa u građanskom obrazovanju, a uz finasijsku podršku američkog Nacionalnog Fonda za demokratiju (National Endowment for Democracy).


Poslednje vesti
Arhiva vesti
Pretraži tagove
No tags yet.
Pratite nas
  • Facebook - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
bottom of page